Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Хубава рецепта. Лесна е. Но обичам когато се публикува която ѝ да е рецепта да има подробно обяснение, като: на колко сантиметра се режат корите, и зависимо от големината им вероятно ще трябва да се изпечат една по една, така ли е?? Върху бутер тестото освен, че е надупчено с вилица слагат ли се топчета за печене или боб, например?? Това са важни неща и защото ми харесва бих искала и по -подборно обяснение.
Севда, моля ти се уточни ги тези неща за да мога да я приготвя.
Благодаря! Мари14
19.06.2016 00:33

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k