Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника
Моника
Възможно е да съм изпуснала къде се слага домата...(доматът се нарязва на много малки кубчета и се добавя след като виното се изпари. Запържва се леко докато омекне и плънката ви е готова)
22.07.2016 17:23
1
Yanica Nedialkova
Yanica Nedialkova
Рецептата е написана малко неточно. Ако бях начинаещ готвач, щях да се чудя какво не ми се получава. В продуктите има 1бр. домат, но не е споменато къде се слага. Ако сложиш бешамелът направо отгоре без първо да оставиш слоевете да се запекат с малко вода, ще се получи или изгорял бешамел или несготвени кайма и зеленчуци. Не е ясно картофите също ли се бланшират, или само тиквичките. Добре, че знам как се прави мусака, защото принципът е почти същия, но не запържих картофите.
22.07.2016 14:52
1
1
1
Моника
Моника
Здравейте, рецептата си е лично моя и както виждате на снимките, които лично заснех нито е загоряла, нито е сурова. От водата няма нужда защото тиквичките си пускат същата. Както съм написала тиквичките и картофите се бланшират и тъй като са на филийки те стават почти готови, плънката също е почти готова и им трябва кратко време за печене.! :)
22.07.2016 17:44
1