Тази рецепта коментираха

Коментари (12)

Изпрати
Ива
Ива
18.12.2014 14:21
Като не знаете основни правила за тесто, не се заяждайте, ами влезте в други рецепти. Искали са да кажат не рядко, а меко тесто. Колкото поеме означава на пипане да е достатъчно меко за месене и разточване, но за това се иска малко опит. Това са обикновени кифлички, които правя често и са много хубави. Никога не ползвам точни мерки, защото знам, че не е важно колко точно грама е водата или брашното, а го усещам, като го размесвам. Ако имате интерес, направете проба. А е ясно вече, че снимката не отговаря на рецептата. Ей, лоши хора...
9
3
Теди
Теди
03.03.2014 18:42
Любопитна съм да видя как се точе рядко тесто! Пълни глупости!!
4
5
Готъм
Готъм
01.02.2014 23:56
Изключително нискокачествна рецепта... Следващия път използвайте точна количествена информация. Колко мл. е една ч.ч според вас?!!! И аз от къде да знам вашата чаша колко голяма е.
И какво значи "колкото поеме"? Пълна аматъорщина....
3
8
gutiera
gutiera
21.10.2013 16:09
На снимката, доколкото виждам, не са соленки, а сладки, с пълнеж от конфитюр и поръсени с пудра захар. Освен това, струва ми се, че и тестото е многолистно. Лошо няма,но подвеждате хората. По тази причина няма да изпробвам рецептата, нямам доверие.
11
1
walq
walq
02.08.2013 10:49
научете се да пишете бе хора.Обяснете ми как се точи рядко тесто и изобщо как се е получил хубав резултат.
3
1
Мира
Мира
02.08.2013 08:29
Аз правя подобни сиренки, но понежене мога да точаправя следното: тестото разделям на топки и след ткато ги разделя всяка топка я разтеглям; вътре слагам плънко от сирене и яйце, разбъркани предварително и след това ги завивам, а отгоре преди да се изпекат ги поръсвам със сусам.
Рецептата не е много коректна-аз използвам следните продукти:
4 яйца
1 пакет от сухата френска мая
1 лъж. захар
2-4 лъж. сол, според брашното, използвам 1кг-1,200кг, колкото поеме
500мл. пр. мляко
1ч.ч олио

Стават страхотни.
3
2
Маркова
Маркова
02.02.2014 12:12
Мира, сиренето с какъв грамаж е? Според мен - колкото повече, толкова по-добре!
0
0
Бейкър
Бейкър
19.07.2013 21:49
Снимката няма нищо общо с рецептата. Интересно къде изчезна другият подобен коментар от преди няколко дни?
2
0
МАРИЯ КОЛЕВА
МАРИЯ КОЛЕВА
18.07.2013 15:50
МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНИТЕ КАК ДА РАЗБИРАМ РЯДКО ТЕСТО КОЕТО ДА СЕ ТОЧИ АДРИАНА МОЛЯ ТЕ ДА МИ ОБЯСНИШ ЗАЩОТО РАЗБРАХ ЧЕ СИ ПОЛУЧИЛА ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ. БЛАГОДАРЯ
2
1
borislava_e@abv.bg
borislava_e@abv.bg
01.04.2013 13:34
мога ли да заместя маята със сода за печене?
0
0
Margarita
Margarita
25.01.2013 12:26
Много е хубава рецептата станаха срахотни
1
1