Нина, сладкото ти е разкошно! Гласувам веднага!
Тази година и аз направих, но само ги обелих и не ги рязах на парчета , а цели половинки сварих, без костилка , разбира се, не се развариха и цели ми останаха плодовете. На 2 кг кайсии сложих 1 1/2 кг захар. Достатъчна ми е. Интересното е, че ползвах една румънска захар по една случайност закупена, която не вдига пяна, препоръчвам я, чиста е и не се пени отгоре.
15.07.2016 00:48
1
Сия Рибагина
Сладкото е разкошно,Нина. Количеството на кайсиите за чист плод ли е или с костилките ?
12.07.2016 10:07
1
1
Нина Иванова Иванова
Почистени и от люспи и костилки...въобще не съм се сетила да го напиша. Всъщност бяха с точност 1.454 ама ги закръглих на 1.500.
12.07.2016 18:04
Ирена
Ехааа, сладко и едни филия топъл хляб с хрупкава коричка. ммм
Тази година и аз направих, но само ги обелих и не ги рязах на парчета , а цели половинки сварих, без костилка , разбира се, не се развариха и цели ми останаха плодовете. На 2 кг кайсии сложих 1 1/2 кг захар. Достатъчна ми е. Интересното е, че ползвах една румънска захар по една случайност закупена, която не вдига пяна, препоръчвам я, чиста е и не се пени отгоре.