Аз в мойте чушки слагам- лук, морков, целина, пресен магданоз, червен пипер, няколко флейки от суха люта чушка, орегано, 1-2 скилидки чесън, едра морска сол, прясно настърган пипер, и отгоре преди печене поръсвам със ситно нарязан магданоз и домат, Сервираме ги с гръбен сос с масло и бяло вино и паприка и магданозени картофени кюфтета и зелена салата- ако някой не яде гъби сервират се с чесново кисело мляко със пресен копър , който подхожда и скартофените патис
22.05.2024 23:34
6
1
Анонимен
Не се слагат гъби. Това са добавки от вас. Нито пък брашното е полезно с ориз. Става цяла бомба за стомаха. Прави се застройка с кисело мляко и яйце.. Иначе наречете това ястие с друго име..
20.04.2024 14:25
8
3
Дони Ники
Много вкусно!
12.05.2022 11:22
1
1
Monika Ivanova
Перфектната рецепта...майка ми все нямаше време и ги прави без белия сос, но откакто си готвя сама това ми е от най-любимите храни
06.05.2016 07:48
26
6
ВИЛИ-Виолета Матева
Тези са ни любими и са много вкусни ,браво !
24.03.2016 07:16
16
4
никнай
Неразбирам сащо сместа трябва да се запържва? Мусака ли ще готеиш или сос болонезе ще правиш?
Рецптата е много добра и една от любимета ми, ама ако може да е без гъби.
Роси, иновация е да откриеш нещо ново а не на нещо старо и класическо да прибавиш 1 - 2 продукта в повече.
08.02.2016 21:03
19
30
1
Анонимен
Ами като сте толкова отворени побликувайте вашата рецепта та да имаме възможност за сравнение.
28.07.2023 16:58
1
ТАНЯ КАВЪРДЖИКОВА
Станаха чудесни! Благодаря!
28.10.2013 22:04
7
7
Нина
Правят ли се дупки на чушките за да може да поемат от соса?
30.09.2013 09:15
11
2
1
Жоро
Няма нужда да поемат от соса през порите, просто сосът се използва при заливане на чушките в момента на поднасяне
Рецптата е много добра и една от любимета ми, ама ако може да е без гъби.
Роси, иновация е да откриеш нещо ново а не на нещо старо и класическо да прибавиш 1 - 2 продукта в повече.