Начин на приготвяне
В дълбок тиган с 3 с.л. олио запържваме нарязания лук, прибавяме каймата и малко вода.
Намачкваме каймата, за да стане на по дребни парчета, и разбъркваме.
Посоляваме и сипваме чубрица и червен пипер.
Измиваме булгура и го добавяме при каймата, разбъркваме и доливаме чаша вода. Бъркаме, докато водата се поеме от булгура и плънката остане на мазнина.
Изтърбушваме чушките и ги пълним с плънката. Потопяваме отвора в брашно и редим в тава.
Поливаме чушките с малко олио и сипваме до средата топла вода.
Печем във фурната на 200 градуса, докато водата остане 1/3.
Разбиваме яйцата и добавяме брашното, прясното и киселото мляко. Разбъркваме добре и сипваме върху чушките.
Допичаме във фурната, докато плънката стегне.