Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Вие захар ли печете или тиква?
02.12.2023 22:28
А.К
А.К
Колко минути и на колко градуса се пече??? Ориентировъчно, моля!
22.11.2014 16:32
16
1
Сиси
Сиси
Цялото дъно на съдът е покрит със захар . Тиквата се пече с кората на горе мммм...без вода ! Вкусна е !
02.11.2014 18:43
7
2
Боряна
Боряна
Ако се сложи и локум става перфектна.
07.05.2014 23:21
3
Снежана
Снежана
Не толкова от размера на тиквата, а от вида и. Някои тикви - например цигулките са с по-плътна консистенция, други са по-водни.
28.01.2014 15:48
3
Lillilys
Lillilys
Аз я варя предварително и след това я запичам за 10–15мин с останалите продукти описани в рецептата. Количеството вода зависи от размерите на тавата.
29.11.2013 15:57
3
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Още по-вкусно става като се карамелизира захарта предварително, разреди се с вода, излее се върху тиквата в тавата, ръси се с канела и нарязани на едро орехи и се запече до омекване на тиквата.
22.11.2013 18:07
10
Тео
Тео
Много е водата, тиквата омеква бързо и пуска много вода, но извън това рецептата е хубава
22.11.2013 16:50
4
2
Милена
Милена
Рецептата е перфектна, но една чаена чаша вода в тавата е много. Тиквата си пуща вода.
15.11.2013 20:29
5
ivanka.yotova
ivanka.yotova
рецептата е прфектна ..
13.10.2013 11:19