Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
От по стари хора, с повече опит, научих, че боба "обича" много лук. За това слягам 2-3 глави при варенето.
Не съжалявам, че съм ги послушал.
02.06.2016 14:18
3
Georgi Jorkaeev
Georgi Jorkaeev
neochakvano dobyr rezoltat 6+
30.11.2015 16:52
1
ПГ
ПГ
Аааа, Ани изригна! Grammar Nazi :D :Д
21.11.2015 21:21
Тошко
Тошко
Много вкусна рецепта, особено ако се сложи и свинска мръвка.
20.04.2015 23:01
1
3
Юлия
Юлия
Колко време трябва да ври с първата и с втората вода в тенджерата?
13.11.2013 13:06
13
2
Ivo
Ivo
Само първата вода се изхвърля след 5 мин. варене. Бобът се оцежда и измива с топла вода. Новата вода е добре да е топла.
Няколкото смени на водата промиват боба и той губи от вкусът си. Първата се изхвърля заради това да не се образуват газове.
02.06.2016 14:13
Dido
Dido
Доколкото знам от майка ми - с първата ври за няколко минути, сменя се със студена вода (и така 2-3 пъти, личен избор). И вече последния път - докато стане.
17.03.2015 01:05
1
1
петя
петя
Аз го направих с свински гаради запаржвате ги и като слагате гарнето слага те и тях става супер.
09.02.2013 16:13
2
9
1
Ани
Ани
Толкова неграмотно писане не бях виждала...
24.12.2013 11:06
44
5
Диана Михова
Диана Михова
Аз го направих с печена чушка също! Много е вкусно!!! (^^)
24.01.2013 20:51
4
Михаил Михайлов
Михаил Михайлов
вместо суха чушка сложих печена червена, но в гърнето. и полусурова истинска наденичка. стана супер! само внимавайте с водата - като се свари боба изкарайте половината вода и поне половин час преди да извадите от фурната махнете капака на гърнето.
29.08.2012 13:09
3
1