Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата е относителна в зависимост от това колко са узряли смокините , ако са презряли 1 кг. захар е достатъяен
23.08.2022 12:26
1
1
Анонимен
Анонимен
Марлоу
23.08.2022 12:25
Марияна
Марияна
Хубаво сладко сте направили, хубава снимка. Моето е с нарязани плодове.Домашното е най - вкусно.
30.09.2016 23:19
3
Марияна
Марияна
Сладко с нярязани на парчени смокини е. В моя край се казва сладко, зная го като сладко с нярязани на парчени смокини и затова така съм го написала. Става за мазане на филии, за пълнеж на палачинки, прибавя се в кексове, сладкиши /като една от съставките/.Верни са пропорциите - 3 кг. плод и 1 кг. захар.Повечето хора му казват конфитюр. Защо толкова ви изненадват пропорциите? Прочитайки рецептата става ясно какъв вид е и за какаво. Това не е гъст сироп с цели смокини или гладък мармалад.Ще кача още снимки, за да се види консистенцията.
04.09.2016 14:51
20
5
Людмила Чохаджиева
Людмила Чохаджиева
E, това ако е сладко!
За сладко на 1 кг плод се слага 1 кг захар! За конфитюр на 1 кг плод - 0.700 кг захар.Тук, или има печатна грешка, или това няма нищо общо със сладко.
30.08.2016 19:29
5
10