Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да добавя само, че белтъците в какъвто съд ги разбивате трябва да няма дори и капчица вода. При мен нямаше защото зная и съм го правила много пъти но явно от яйцата е и този път не съм доволна от снега който получих. Друг път е ставал много по гъст и е по хубаво с по голям слой който обича.
16.09.2016 15:54
5
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Няма проблем Илияна, аз не държа на вота а на това който приготви рецептата да е доволен и пише резултата дали му харесва или не.
16.09.2016 15:25
4
Илияна Димова
Илияна Димова
Много се извинявам, исках да гласувам с 5 точки , но не знам , как се получиха 3 ! Извинявам се вота ми е за 5 точки !
16.09.2016 14:11
1
1