

Потребител#341997
Вкусна стана
14.04.2025 18:29

Анонимен
При приготвяне на чорба от съомга няма никакъв смисъл свареното и обезкостено месо от главата да се връща отново в тенджерата и да се вари още 15мин. със зеленчуците.Особено такова крехко месо. Накъсаното месо се прибавя на финала ,заедно с пресните подправки
06.06.2023 18:30
15

Анонимен
ТОП. Препоръчвам!
29.11.2022 15:56
2

надежда
Много вкусна чорба от семга
08.01.2015 11:44
8
2

Кирова
стана трепач :) благодаря за рецептата
06.01.2015 14:42
6

цецкото
Супер. Облизахме си пръстите
19.12.2014 19:24
7

КОКО
Направих я страхотна стана.Благодаря!
02.06.2014 00:27
7
1

стоян иванов
Направих я и стана страхотна.
23.05.2014 20:04
12
4