Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Добавете дафинов лист.Ползвайте месо в буркани.Винаги е добре сварено и не е много скъпо
02.10.2024 18:08
Анонимен
Анонимен
задължително слагам целина и черен пипер
04.03.2022 16:58
1
Iliana Stoyanova
Iliana Stoyanova
Аз не сложих домати. Бульона по принцип тр.да е бистър. А към подправки те сложих 2-3 зърна бахар и 4-5 ч.пипер. Направих в тенджера под налягане и се получи голямааа разкошотия...
02.06.2018 16:44
8
1
Анонимен
Анонимен
Що не ме покани да го опитам
08.03.2024 13:59
Потребител#186302
Потребител#186302
задължително се запича глава лук на котлона и се прибавя към вареното ,придава неповторим аромат.
13.01.2018 23:50
14
1