При нас никога не съм го виждала запечен ще опитам изглежда добре. Ние си го правим само варен с мляко
05.05.2016 20:47
8
4
Цветан
Ако жена ви ще пържи яйца...моля ви не изхвърляйте белтъците....ще стане като при мен....болииии.А така исках да я изненадам...
01.03.2016 19:09
3
6
Потребител#165452
И аз го приготвих по тази рецепта. Стана точно като онзи, който ядох в Турция!
04.02.2016 00:19
7
2
Eлза
Много вкусно се получи,направих го от любопитство да видя какво ще стане.
От сега все така ще го приготвям.
Благодаря за рецептата!
03.02.2016 10:10
4
2
Ирина Андреева Jolie
Снощи на турския сериал Гюлсерен поднесе Сутляш и си знаех аз,че е мляко с ориз,обаче като почнаха да го ядат и се разколебах,защото не знаех,че е на фурна ,затова било препечено отгоре :) Помислих да не е техния крем карамел,ана не е било :)
19.01.2016 16:40
4
3
Катя
Рецептата е сполучлива. Много ни хареса на всички вкъщи. Аз бих сложила още малко захар - 1 ч.ч. вместо 3/4.
22.11.2015 08:17
5
4
Мъж - познавач
пробвайте автентична турска рецепта от линка,рецептата на Берта нещо е объркана??? съвсем логично е яйцата да се слагат преди печенето иначе направо се сваряват.
26.01.2014 20:33
9
4
1
Габриела
Яйцата не са яйца а жълтъци! Рецептата не е объркана! Незнам до колко готвиш, но намери някъде яйчен крем (за еклери) и тогава пиши!
01.10.2014 09:17
17
5
Megi Alex
УНИКАЛЕН
10.10.2013 19:16
7
4
Нели Вътева
Мога да добавя само-УНИКАЛЕН
08.07.2013 12:12
4
4
emili
Рецептата не е сполучлива.
02.07.2013 21:30
4
6
Mergule Mehmedova
В ориза с мляко на фурна по турски се слага непременно истинска дьвка,която се купува от аптеките.Сьщо така ж млякото се слагамалко нишесте или брашно.Рецептата определено не е по турски.
10.05.2012 16:54
5
5
1
нел
май в рецептата прочетох, че се слага нишесте. А как е по турски кажете де
От сега все така ще го приготвям.
Благодаря за рецептата!
пробвайте автентична турска рецепта от линка,рецептата на Берта нещо е объркана??? съвсем логично е яйцата да се слагат преди печенето иначе направо се сваряват.