Станаха супер,направих ги с шумка и станаха по-вкусни...!!!
12.11.2014 09:49
4
4
2
Анонимен
Едно леко уточнение - всеки може да сготви спагети / някога имаше макарони, но за да се нарекат "карбонара", си зависи от соса!...
10.07.2022 13:52
тарантула
Какво е шумка?
18.06.2015 21:26
11
6
Бебето уе
Вкусотийка ммм...
12.11.2014 09:34
2
1
Цвета
Не се слага сметана по оригиналната рецепта :D Нито вино ..
21.10.2014 15:11
5
9
2
Дани
Бебето уе, слага се може би, но в побългарената рецепта.
18.12.2017 14:07
Бебето уе
Напротив слага се сметана.
12.11.2014 09:40
9
4
Марио
моите станаха жълти заради жълтъците :D иначе като цяло не са зле ^^
05.10.2014 14:46
1
1
Бебето уе
Трябва да се сложи един жълтък.
Пробвайте с един жълтък и ще стане както трябва.
12.11.2014 09:42
1
петър
пънчета е бекон бе простак
03.08.2014 10:35
1
4
1
Марин
Не се казва пънчета бе простак Петре...панчета се казва :)
02.09.2014 18:00
Nivas 5
Много е добра ! На тея с панчетата мога да им кажа: направете си с пънчета ако искате, що се отнася до сметаната мисля, че си е на място.
16.05.2014 22:15
4
4
Пак Аз
И не с бекон, а с панчета :D
Това са спагети с бекон и сметана, но не и карбонара !
20.04.2014 21:21
1
4
1
Бебето уе
С бекон се правят не с пънчета.
12.11.2014 09:45
1
3
Аз
Карбонарата не се прави със сметана, а със бяро вино.
20.04.2014 21:19
1
6
2
гърка
бебето ти си гъркиня колкото карбонарата е гръцка ха............и несе прави най често там ха................. големи глупости пишеш
02.03.2015 15:22
1
2
Бебето уе
Напротив със сметана се прави.
Аз съм гъркиня и знам.
Спагетите Карбонара най-често се правят там,защото е гръцко ядене.
Съжалявам,но вие не сте права.
12.11.2014 09:39
4
6
Ивелина
Рецептата е супер!
30.03.2014 14:38
3
1
Здравко
Рецептата е много добра, преди малко приключих с теста.
15.02.2014 23:22
1
3
Liliya
Страхотни станаха! Благодаря!
31.01.2014 20:10
2
Десислава Петрова
много хубава рецепта, но сметаната е много малко за триста грама спагети добре,че сложих 200 грама
20.11.2013 19:04
4
Mariq Matanska
Уникална вкусотия :):):)
20.11.2013 16:58
1
1
Дияна Борисова
Дозировките не съответстват на количеството спагети...сосът с тези дозировки стана много по-гъст и изобщо не се получи като на снимката...не съм доволна от тази рецепта!
02.10.2013 20:23
1
1
Vicctoria
... аз чета рецептите след като съм си изяла спагетите вече. прочетох всички коментари и имам какво да добавя. обожавам тези спагети - преди седмица имах гости и купих продуктите, но почти в двойно количество. като ми дойде гостенина и го включих и той да помага. той държеше да сложи лук и чесън, а аз казах точно това което някой по - долу е написал... че лук, а камо ли комбиниран с чесън не подхожда на този по - изтънчен вкус. направихме ги все пак както той каза. и тази вечер реших с останалата част от продуктите да си ги направя както аз си искам (без лук, само съвсем малко чесън сложих) и станаха доста по - зле от първите :))) доста безвкусни. при все че бях 100 % сигурна, че ще е по - добре!
24.09.2013 22:25
1
Hristo Hristov
тази рецепта за Карбонара няма ништо общо с автентичната Карбонара не се ползва бекон а панчета и няма сметана
09.09.2013 15:28
5
sa6o
Всъщност името са получили защото са били основна храна на "въглищарите", миньори в Северна Италия. Сравнително евтина, а и се приготвя бързо.
13.06.2013 08:51
1
№1
"карбонара" наистина означава въглен, но не заради многото черен пипер а заради препържените бекончета
11.06.2013 16:43
1
Йоана
Страшно вкусни!
02.06.2013 21:41
1
Мариана Пенева
правя ги за първи път, бях зверски гладна, но изчаках да станат- супер, е не спазвах съвсем точно рецептата.По моя оценка се наредиха на второ място след тези които ядох на площада във Верона, на масичка с покривка, но пък спестих 10 евро и напълнихме коремчетата!Благодаря за рецептата!
Пробвайте с един жълтък и ще стане както трябва.
Това са спагети с бекон и сметана, но не и карбонара !
Аз съм гъркиня и знам.
Спагетите Карбонара най-често се правят там,защото е гръцко ядене.
Съжалявам,но вие не сте права.