Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мариела Христова
Мариела Христова
Страхотна рецепта, поздравления!
08.01.2016 17:14
Сладкояшна
Сладкояшна
Невероятна е! Само ще дам един съвет за крема - направете първо него, оставете го да изстине добре и после го приберете в хладилника, а докато изстива правете блатовете. Така няма да ви се налага да чакате желатина да се стегне и чак тогава да сглобявате тортата.
10.05.2015 23:25
валерия
валерия
Не ми допадна особрнп
14.12.2014 19:34
tanq
tanq
на тортите винаги се слага масло и то най малко по 200 грама за крема..
мисля,че тортата е чудесна и смятам да я пробвам!
07.09.2013 16:53
4
1
Ваня
Ваня
Ми тя - Берта, за това е дебела:) Все такива си ги хапва-с половин кило масло!
12.04.2013 01:40
1
Даниела
Даниела
1/2 кг масло,това изглежда убийствено много,като се сложи и сметаната от крема....не знам,но ми се струва ужасно тежко,иначе изглежда супер
10.04.2013 16:45
1
1