Рецептата за милинките е доста добра!
Съвети, които мога да дам са:
-удвоете рецептата, винаги втасват по-добре
-за заливката загрейте олио и брашно 3:2,
Натрошете малко сирене върху втасалите и оформени милинки и залейте брашнената смес.
-тестото е много лепкаво, но това ги прави пухкаво, scraper, много улесняват работата с тестото, за 1вото втасване върнете тестото в купа с олио. Аз оставям да втаса по средата във фурната, като отдолу слагам тиган с вряла вода.
-използвайте тава с тъмно дъно, ако имате, тъй като запича по-добре.
-бих заменил половината олио за тестото с разтопено масло.
26.10.2024 13:10
1
Анонимен
Благодаря за рецептата!?Доста е добра!??
03.11.2024 13:29
Анонимен
Имам въпрос дали ще станат пухкави ако маята не е жива
24.07.2024 13:36
1
Анонимен
Ще стане.
04.10.2024 17:21
Dianagergana
Страхотна рецепта ! Благодаря ! Станаха много пухкави и вкусни ?
13.07.2024 22:19
Анонимен
Stanaha naistina chudni,tochno kato da si gi kupish ot banicharnicata! Tova bqha nai vkusnite milinki koito sym pravila?
Blagodarq za receptata??
29.03.2024 17:48
1
1
Анонимен
Рецептата е много точна и милинките станаха супер. Благодаря!
05.03.2024 16:32
Анонимен
Станаха невероятни.
Благодаря за рецептата.
13.02.2024 15:40
1
Марин
Супер се получиха милинките,лесно и бързо
04.12.2023 18:02
4
Анонимен
Заливката направих с масло , галета , шарена сол и добавих 2 с.л вода за да стане по-течна и да облее хубаво тестото. Стана много добре. Благодаря за рецептата !
28.10.2023 17:08
3
Анонимен
Благодаря за хубавата и точна рецепта!Тестото стана уникално,милинките също!
08.01.2023 08:48
2
Ваня Стойчева
Безпогрешна рецепта, винаги ми се получава.
01.09.2022 09:49
Потребител#252729
Това е за сега най-добрата рецепта за милинки! Може ли да кажете какво количество олио се слага в сместа и какво в заливката? Благодаря!
25.12.2020 02:38
2
1
Потребител#241037
когато оформям топчетата също слагам сиренце и масло и става много вкусно/:)
10.11.2019 13:24
2
1
Роси Михнева
Страхотни станаха! Благодарим за рецептата!
26.06.2019 22:06
4
Necroelf
А колко олио използваме за заливката ?
25.08.2018 12:30
21
2
1
Потребител#188221
На мен ми трябваше 2 пръста от бутилката (толкова имах останало). Или колкото хубаво да покрие дъното на малка касерола.
17.04.2020 20:08
1
Петя
Чудни са милинките!
25.06.2018 02:56
7
1
Яница Николова
Вкусотия! Благодаря за рецептата!
06.06.2018 09:47
2
Nina Nikleva
Благодаря за прекрасната рецепта, станаха много вкусни! Заливката я направих с 5-6 ч.л мас, 2 яйца и натрошено сирене.
12.02.2018 18:02
9
3
Ивелина
100мл олио в тестото ли се слагат или само за намазване?
21.12.2017 10:28
9
2
1
Nina Nikleva
Аз го сложих в тестото, дори малко повече може да се добави.
12.02.2018 18:05
6
1
Росица Борисова
Станаха страхотни,само че вместо брашно сложих галета и поръсих с шарена сол :)
Съвети, които мога да дам са:
-удвоете рецептата, винаги втасват по-добре
-за заливката загрейте олио и брашно 3:2,
Натрошете малко сирене върху втасалите и оформени милинки и залейте брашнената смес.
-тестото е много лепкаво, но това ги прави пухкаво, scraper, много улесняват работата с тестото, за 1вото втасване върнете тестото в купа с олио. Аз оставям да втаса по средата във фурната, като отдолу слагам тиган с вряла вода.
-използвайте тава с тъмно дъно, ако имате, тъй като запича по-добре.
-бих заменил половината олио за тестото с разтопено масло.
Blagodarq za receptata??
Благодаря за рецептата.