Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
В Бургас това е любим сладкиш от времето на нашите баби. Рецептата е без бакпулвер.
30.01.2024 14:19
Анонимен
Анонимен
Захар 4 бр. Какво е?
14.09.2023 20:50
Анонимен
Анонимен
Това е стар градски сладкиш. Правя го от години но без бакпулувер и категорично с качествено краве масло.
21.12.2021 19:13
3
Мая Пенчева
Мая Пенчева
любимия ми сладкиш, не съм слагала бакпулвер никога, но ще пробвам тази рецепта
27.09.2017 10:43
1
Потребител#181850
Потребител#181850
Отдавна търсех струва ми се точно тази рецепта. Преди 20 години колежка беше почерпила с Агнеси, вкусът и аромата за мен са неповторими, разбира се това важи за всяка класическа рецепта и за всеки според вкуса, предпочитанията.Както и да е гласувам 5 точки !
12.01.2017 21:03
9