Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица
Росица
Аз приготвям заливка за пълнени пиперки по следния начин:запържвам предварително 2, 3 сл брашно в по-вече мазнина и като поизстине прибавям киселото мляко с 2, 3 яйца предварително разбити, разредени с малко вода. Съобразвам се с гъстотата, ако е необходимо добавям още малко вода, посолявам леко и накрая малко лимонена киселина за леко кисел вкус. Заливам вече готовите пълнени пиперки и при първия признак за завиране изключвам фурната.
10.10.2014 09:33
2
Хела
Хела
Моля за уточнение дали става заливката за двата вида чушки /червени и зелени/-ако е практикувал, иначе си е мното добре.........
12.10.2013 20:24
3
1