Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз добавих и малко кашкавалче.Станаха много вкусни!Благодаря!
26.02.2024 05:47
Анонимен
Анонимен
Станаха много добре, мекички и пухкави, но аз бих намалила брашното на 2 ч.ч., а ще увелича сиренето. В това съотношение в рецептата ги избива повече на хляб. Содата се размесва във брашното, както и бакпулвер, ако се ползва в други рецепти, АМОНЯЧНАТА сода се смесва с киселото мляко.
29.10.2023 09:29
7
3
Анонимен
Анонимен
Много хвкусно стана .Макар че се обърках малко.Вместо масло ,олио и то в тестото .Но пак стана ,много вкусно не се различават от рогчетата.Благодаря върнахте ме в детството ми ?
23.02.2023 13:01
7
1
Дони Ники
Дони Ники
Чудесни!
18.04.2022 12:46
3
Georgi K. Georgiev
Georgi K. Georgiev
Содата не се разтваря във млякото! Така се деактивира и по добре не я слагайте. Содата се смесва с брашното и после с киселото мляко под действието на високата температура работи. Яйцето (белтъка) е набухвател също. Направих ги с кафена лъжичка сода смесена с брашното. Станаха много пухкави и нежни.
06.06.2020 11:36
31
3