Тази рецепта коментираха

Анонимен
11715
11715
Аз пък много обичам:"Наредете питката по ваш вкус.."/като тази/.
Драги кулинарки,ами то това е майсторлъка на питките и погачите-
на-реж-да-не-то, ако то не се обясни или покаже, другото няма смисъл, продуктите са стандартни !
08.04.2014 14:48
3
1
христина
христина
Ако водата в която сте разтворили маята е 1/2 кофичка от кисело мляко ще в трябва700 гр брашно . Пече се на 180 градуса . От профисионалист .
22.01.2014 18:23
2
Димитър
Димитър
Рецепта с количество колкото поеме или по преценка ,става да си я разменят готвачи или в случая майстори хлебари.Нали презумцията да публикувате рецепта в сайта ,е за такива който се учат тепърва....

От редактора: Рецептите, които се публикуват на сайта Готвач.бг, са потребителски!
13.11.2013 20:00
1
2
Роси
Роси
Рецептата не е описана подробно.Вместо растителна мазнина може да се сложи масло.За мен това е тутманик.Вкусна е,но иска време за втасване.
10.11.2013 21:33
1
домакиня
домакиня
Вместо да я мажете с яйце,направете заливка с разтопено но не топло масло(едно пакетче) и 2-3 лъжици галета.Като се изпече става чудесно
07.11.2013 14:29
пфууууу
пфууууу
и брашно колкото поеме..........мнооого обичам такива рецепти
24.10.2013 09:59
1
малкото момиче
малкото момиче
много е вкусна и най-важното че се прави лесно
10.09.2013 08:31
мн
мн
много е добра
09.09.2013 19:52