Сийче, благодаря , че ми обясни. Не съм виждала и не съм ползвала, но както ми казваш предполагам , че у нас няма да се хареса. Нея ще я пропусна, иначе рецептата е хубава, жалко, че няма собствена снимка качена, защото всичко което се опитах да приготвя оттук без собствена снимка беше пълен провал, последното беше "Неизсъхващ козунак, хвърлих го.
02.03.2017 20:01
1
Сия Рибагина
То тук няма кой знае какво да не се получи, месце, подправки, марсала - супер комбинация, освен хвойната, която е със силен аромат и не знам, ако искаш пробвай, аз не съм и фен.
02.03.2017 20:05
marcheva14
Хубава рецепта, всички продукти са ми на лице , ама тази хвойна изобщо не ми е ясно каква е и от къде мога да я намеря. Вероятно придава хубав аромат, нямам и на идея какво е.
02.03.2017 19:48
1
1
Сия Рибагина
Миме, хвойна има в био магазините и на био щандовете в супермаркетите. Продава се в пликчета,изсушена,прилича на сушени сини боровинки, малки зрънца, аз лично не я харесвам. По принцип е полезна, но в никакъв случай не трябва да се приема от хора,които имат бъбречни проблеми. Рецептата е хубава, но не бих сложила хвойна, езика направо тръни от нея.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани