Тази рецепта коментираха

Анонимен
Nick
Nick
Втората снимка е 20 минути след първата. Да се види колко е вкусна кашата. Както казва Кума Лиса: Облизанчо и Търкуланчо
16.02.2022 14:37
Nick
Nick
Добра е кашата. С технологията нещо не съм съгласен. Червен пипер сложен в началото на пържене, започва да горчи. Баба го правеше така:
Първо слага в сух тиган брашно. Като стане съвсем леко светло кафяво го маха от тигана. Вече олио, праз и евентуално лук докат се запържат. Ч.пип. за секунди, брашно, разбърква, зел.чорба. Ако е много солена и вода. Ааа и една чаша брашно е за многочленно семейство. Моето както е от един член 4/5 с.л. стигат
16.02.2022 13:27
1