Тази рецепта коментираха

Анонимен
Десита
Десита
Хляба се получи уникално вкусен!!!
02.02.2024 15:43
2
Анонимен
Анонимен
Хляба става уникален, правя го само по тази рецепта. Благодаря Ви за което.
16.12.2023 10:41
2
1
Анонимен
Анонимен
Стана страхотен благодаря за рецептата
07.01.2023 10:13
2
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата !Стана много бързо и се получи страхотен хляб!!!
27.12.2022 17:06
Анонимен
Анонимен
Получи се супер и само с едно пакетче суха мая!
26.11.2022 18:33
2
Анонимен
Анонимен
Отгоре и отдолу ли се пече на 200 градуса?
28.07.2022 17:54
2
Grace404
Grace404
Антоанета, много благодаря за рецептата. За първи път опитах да пека хляб. Получи се страхотно. Аз направих, като за начало, с половината количество и със суха мая, тъй-като в момента нямах жива. Резултатът е един и същ - супер. :)
24.01.2021 20:25
2
1
Анонимен
Анонимен
Как разбра че резултата е един и съшт,кат за първи път казваш че правиш?
12.01.2024 16:31
1
Потребител#257726
Потребител#257726
Благодаря за споделената рецепта- тя вече е в любими ?
Невероятно вкусен хляб се получи!
04.06.2020 21:58
1
Petkoyy
Petkoyy
Здравейте, можете ли да ми кажете за колко време трябва да удвои обема си. Аз го чакам вече 30 мин и не мърда
07.03.2020 19:32
2
1
Мария Божилова
Мария Божилова
Хлябът с тази рецепта се запазва няколко дни и е много подходящ за пържени филийки.
11.01.2020 22:21
1
2
Елица Кръстева
Елица Кръстева
Благодаря за рецептата! Аз разделих тестото на 3 малки хлебчета. Следващия път ще е на 2,за да е по-лесно печенето. Пекох 50 мин и леко едното хлебче в края ми стана с по-препечена коричка, но може би е от фурната. Цялата къща ухае на уют и дом! Препоръчвам :)
23.08.2019 18:57
8
Martin Mitkov Mateev
Martin Mitkov Mateev
Във колко вода се разтваря маята.ако е за двама човека можели да намаля продуктите на половина?
14.05.2019 05:29
3
1
1
Елица Кръстева
Елица Кръстева
Аз размих маята в 50 мл. топла вода, а после в брашното добавих още 400 мл. Препоръчвам да се направи цялата доза, после може да се съхранява в платена торба или в найлон и в хладилника.
23.08.2019 19:00
Vesela Pandurova
Vesela Pandurova
Тази рецепта дали става за хлебопекарна
20.01.2019 17:34
3
1
Антоанета Димитрова
Антоанета Димитрова
Може да опитате и в хлебопекарна, но аз бих намалила всички продукти наполовина и бих използвала суха мая.
23.01.2019 13:23
1
Потребител#191570
Потребител#191570
Маята не е ли малко много (42 гр.), то и без брашно ще стане ))) Отделно 50 мин на 200 гр. ще е бая загоряла.
22.08.2017 15:29
9
4
1
Антоанета Димитрова
Антоанета Димитрова
Zaiko72 от доста време правя хляб по тази рецепта.Маята въобще не много, а относно печенето - вашата фурна може да се справи за по малко време.Снимките на хляба които съм публикувала са с 1 кубче прясна мая и около 50 мин. печене.
23.08.2017 23:29
17
1