Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Това не е хляб с лимец. Заглавието е подвеждащо , щом има и друго брашно - най вероятно бяло. Съотношение 1:4 за бялото брашно ? Този хляб няма нищо общо с хляба от лимец , госпожо ! Че има и мая , която е вредна. По-добре е със сода. Слагате и зехтин ,но какъв - няма уточнение. Остава да е и екстра върджин , та питката да е канцероген. Правете хляб от тези древни пшеници - 2/3 лимец и 1/3 спелта , щом не можете да си позволите само с лимец. Между другото , ако купувате брашното от лимец , мисля , че производителите го мешат с друго брашно. Няма вкуса на лимеца , който купувах още в самото начало от Елмазов. За това - зърна от лимец и домашна мелничка. Така няма да ядете щурци , хлебарки, брашнести червеи и другите там алергени.
16.05.2023 20:02
ГЕРГАНА ЯНКОВА
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Объркала съм грамажа на бялото брашно... 300-400г е, а не 100 както съм го написала
08.03.2017 17:08