Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Станаха чудесни! Нямах голям накрайник за шприца, за да станат на ивици, но консистенция на тестото и вкус - супер!
31.10.2021 18:00
Dimitrichka
Dimitrichka
По-принцип трябва да се сложи вода или мляко масло и малко захар не се оставя да завира бърека се постоянно слага се брашното и се бърка за да не загори и като истине се слагат яйцата едно по едно
21.09.2016 01:00
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
нещо има май нередно в рецептата, но нз какво...
04.05.2016 20:45
1
1
pipi
pipi
Mmm testoto stana tvurde redichko I na buchici, ne moja da se shpricova, zatova go oformqh s lujica :-) na vkus obache beshe dobre, na vid-neuznavaemo...
11.03.2015 23:16
6
5

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k