Тази рецепта коментираха

Анонимен
елина
елина
За да ви стане наистина добро ризото,ориза трябва да е басмати,с него става много бързо и много вкусно,а гъбите най-добре да са от кафявите(манатарка,сърнела или печурка)и то пресни не консерва....И другото важно,само зехтин за мазнина!
27.02.2013 22:35
1
Калина
Калина
Става.Но не е чак толкова като ризото.Може би вместо броколи и магданоз грах и малко чесън на прах за аромат.
27.02.2013 20:18
1
илиян
илиян
класика,но вместо броколи се слага грах!
15.02.2012 12:00
Кристина
Кристина
Това никак не е ризото, а просто печен ориз с пиле и зеленчуци.
07.11.2011 12:34
1

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k