Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#197435
Потребител#197435
Да, Краси11, далтонист сте. Цялата торта е с лъскав ганаш, затова на места изглежда бяла. Той става ако не разбивате с миксер, а пухкавия крем в средата се получава, като разбиете, даже малко си променя цвета. Точно така се получава, не е купешка и има страхотен вкус.
04.09.2017 23:44
3
2
1
Покажи всички подкоментари
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Аз далтонист ли съм или снимката с цялата торта е с Бяла глазура,а на отрязаното парче липсва такава и изглежда като купешка...?
20.04.2017 01:02
3
2
5
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Аха, видях я. Благодаря!
31.03.2017 21:47
1
Покажи всички подкоментари
Невена
Невена
Бихте ли ми казали, дали може да сложа снимката в коментарите и ако да, как?
31.03.2017 19:24
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Може ли снимка на цялата торта?
31.03.2017 19:13
2
Покажи всички подкоментари