Да, Краси11, далтонист сте. Цялата торта е с лъскав ганаш, затова на места изглежда бяла. Той става ако не разбивате с миксер, а пухкавия крем в средата се получава, като разбиете, даже малко си променя цвета. Точно така се получава, не е купешка и има страхотен вкус.
04.09.2017 23:44
3
2
1
Krasi Vangelov
Благодаря,Соня.Много сте мила.Ще си запиша час за очен лекар!
15.09.2017 18:29
2
2
Krasi Vangelov
Аз далтонист ли съм или снимката с цялата торта е с Бяла глазура,а на отрязаното парче липсва такава и изглежда като купешка...?
20.04.2017 01:02
3
2
5
Krasi Vangelov
Това не са злобни коментари,а откровено изказване на мнение.Мисля,че всеки е свободен да го прави.Тук само хвалби ли трябва да отправяме или можем да направим и забележка,когато видим нещо нередно? Явно обаче на тънкообидните хора като вас забележките не им се нравят.И да,не ми се обяснявайте,защото така или иначе нищо съществено не казвате :)
27.04.2017 10:47
3
3
Невена
Снимките са правени на различна светлина и наистина явно сте далтонист. Не смятам,че е нужно да се обяснявам на човек като вас и спрете да се занимавате със злобни коментари :)
26.04.2017 20:18
2
6
Krasi Vangelov
Ами да,или съм такъв или ганаша от "млечен шоколад" е побелял .Колкото и да е млечен ,няма как да има този светъл цвят.Да не говорим,че чудно как след отрязване на парче от тортата,то взима че чудодейно потъмнява.Би трябвало да я кръстят "Магическата торта" .
24.04.2017 09:54
2
3
Невена
С ганаш с млечен шоколад е, не е бяла.
20.04.2017 12:21
marcheva14
Далтонист си. Не ги разбираш тези работи. Продължавай да се учудваш.
20.04.2017 11:58
2
marcheva14
Аха, видях я. Благодаря!
31.03.2017 21:47
1
Невена
За нищо!
31.03.2017 22:36
Невена
Бихте ли ми казали, дали може да сложа снимката в коментарите и ако да, как?
31.03.2017 19:24
1
Албена Асенова
Може ли снимка на цялата торта?
31.03.2017 19:13
2
Невена
Добавих я към рецептата.
31.03.2017 19:58
marcheva14
Също бих искала да видя цялата торта как изглежда, за да добия по - добра представа..
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани