Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте! Не видях кога се добавят 300 гр прясно мляко( един от продуктите). Единственото мляко в процеса на приготвяне е 3/4 ч за разтваряне на маяата
08.11.2023 19:11
1
1
Потребител#329228
Потребител#329228
Чудесна рецепта, балансирана и лесна за реализиране!!!
22.04.2023 13:55
Kida
Kida
Станаха много вкусни и меки като памук. Аз ги направих с шоколад и орехи и се получиха чудесно. Ако обичате по-сладко, препоръчвам да добавите още захар. Иначе с печенето, при мен на 150°, отгоре се запекаха, дори с хартия за печене отгоре, а отвътре още бяха тестени. Затова увеличих градусите и ги оставих на печене отдолу с вентилатор. Станаха супер.
14.04.2023 16:37
2
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата и отлична! Досега такъв баланс между сладост и едновременно козунакът да и на конци не съм постигала!
23.04.2022 23:51
Анонимен
Анонимен
класическата рецепта за козунак
23.04.2022 11:54
1
Потребител#314029
Потребител#314029
Прекрасна рецепта. Получи се много добре балансиран на вкус козунак. Много съм доволна. Благодаря за рецептата.
23.04.2022 09:29
1
1
Анонимен
Анонимен
Когато се яде :)
10.04.2022 15:26
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Настърганата лимонова кора се слага в края на месенето.
17.05.2021 19:51
2
Пламен
Пламен
Не ясно рпи тази рецепта настърганата лимонова кора кога се слага за козунаците? КОгато се меси или когато се пече?
07.04.2018 10:05
8
1