Тази рецепта коментираха

Анонимен
Диляна
Диляна
Перфектната мусака и рецепта. Браво!
05.01.2020 11:08
Стоян Савов
Стоян Савов
Хмм, или бирата ми е дошла в повече, или наистина не мога да отговоря на отговора ))) Та, по темата - мусака без кайма си е огретен )) Картофен, постен, ама огретен )) Пак върви с бира, то тя си върви и на гладно, де ))) И не махайте стеблата, моля! Като ще рупаме фураж, да го правим като всички тревопасни! Нима магарето подбира само листата? )))
17.05.2018 16:30
Стоян Савов
Стоян Савов
Ама как така ще махаме стеблата на тревуляците? Че те също са вкусни! Карина, обяснявайте защо едно нещо не се слага в манджата, моля! Така поне правят всички готвачи (а и хората на науката, например). Или Вие утре можете да публикувате рецепта за мусака, като просто напишете "кайма не се слага" :) Ама защо, ама как... все въпроси без отговор :)) Хайде, черпя една студена бира, ако тутакси обясните защо без стебла!
06.05.2018 11:24
1
Покажи всички подкоментари
Lyubomir Vuchev
Lyubomir Vuchev
Ммм... Вкусотия до шия! :)
09.10.2017 13:54
2
Потребител#191637
Потребител#191637
Идеална рецепта, перфектно описана и представена. Като напълно начинаещ се справих прекрасно, а вкусът е като на мусаката на мама :-) Благодаря!
18.05.2017 13:26
3
1
Покажи всички подкоментари