Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Оригиналните канори се ппавят с мас, не с масло
06.04.2023 02:08
Анонимен
Анонимен
Рикотата( тоест изварата) трябва да е от овца.
20.05.2022 22:46
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Прекрасна и предизвикателна рецепта. Изглеждат фантастично!
26.04.2017 10:13
1
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Ани, чудесно е , че си качила още една снимка към моята рецепта на "Оригинални сицилиански каноли", но снимката ти стои странично, обърната е и не е приятно по този начин. Моля ти се оправи я. Тези каноли са толкова превъзходни, че не заслужават обърната снимка. Благодаря!
25.04.2017 18:47