Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Оригиналните канори се ппавят с мас, не с масло
06.04.2023 02:08
1
Анонимен
Анонимен
Рикотата( тоест изварата) трябва да е от овца.
20.05.2022 22:46
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Прекрасна и предизвикателна рецепта. Изглеждат фантастично!
26.04.2017 10:13
1
1
marcheva14
marcheva14
Севдалина, благодаря! За първи път ги правя и съм доволна от резултата, но има какво още да се желае. Наистина са предизвикателство. Имат си някои особености, които ако не се спазват няма да се получат.
26.04.2017 12:08
marcheva14
marcheva14
Ани, чудесно е , че си качила още една снимка към моята рецепта на "Оригинални сицилиански каноли", но снимката ти стои странично, обърната е и не е приятно по този начин. Моля ти се оправи я. Тези каноли са толкова превъзходни, че не заслужават обърната снимка. Благодаря!
25.04.2017 18:47
1