Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена Стойчовска
Елена Стойчовска
Много добре са се получили! То винаги е така, когато импровизираш, нещата се получават, а когато се стараеш и гледаш да не сбъркаш, нещо все се обърква... :) Важното е да готвим с любов, настроение и удоволствие :))
Усмихнат ден!
12.05.2017 13:11
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Точно така е. С любов всичко се получава :) Хубав ден и от мен :)
12.05.2017 13:31
1
Елена Стойчовска
Елена Стойчовска
Чудесни са! Ние вкъщи сме големи любители на патладжана и редовно го приготвям... А, пък, такива "кулички", във всякакви вариации присъстват на трапезата ни. Но Вашите, с този сос... са направо прекрасни, задълно ще се възползвам от рецептата Ви... Когато патладжана у нас стане достъпен, че последната му от цена от 6 лв/кг, не беше много примамалива :)))
12.05.2017 11:28
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много скъп, наистина :( ,то направо вече ще си стане лукс. И у дома също е много обичан -приготвен по всякакъв начин. А тези кулички, ще си призная приготвям за пръв път, но излезнаха толкова сполучливи и реших да ги споделя :) Рецептата е моя импровизация, бях виждала нещо подобно в заведение, но с различен пълнеж -от гъби или скариди и без моцарела и доматче, аз обаче реших, че със синьо сирене биха станали божествени и наистина е така . Много се зарадвах, че ви хареса и искате да опитате рецептата :) Благодаря :)
12.05.2017 11:54
1