Тази рецепта коментираха

Анонимен
georgi
georgi
много доволна рецепта с малко бг подобрения
21.04.2013 14:33
agito_84
agito_84
Саганаки,означава разтопен кашкавал,или по точно паниран кашкавал напълно съм съгласна с Смайл,но в тази рецепта се говори за бяло саламурено сирене...
27.03.2013 16:10
melina
melina
Не е вярно,че гърците на всичко казват сирене!Сиренето,което се добавя в това ястие там се нарича ''фета''-бяло сирене!А кашкавала се нарича -КАСЕРИ!!!В ястието се добавя в нашите условия -бяло саламурено сирене!А не кашкавал!
02.02.2013 13:58
Смайл
Смайл
За да не ми се обиди някой за коментара за сиренето.... искам да подчертая ,че САГАНАКИ означава кашкавал за пане. :)
22.10.2012 17:25
Смайл
Смайл
Натрошеното сирене си е чист наш кашкавал, просто Гърците на всичко казват сирене. :)
22.10.2012 17:19