Посоченото количество заха и сол са за 30 буркана, оцет- за 15 буркана, а зеленчуците- 7,5 / камбите имат дръжки, семена, карфиола- кочан/, всъщност- за колко буркана е рецептата ?
03.10.2017 13:18
1
1
1
Потребител#196367
Здравейте , рецептата е за 15 буркана , слага се по 1 супена лъжица захар и сол на всеки буркан съжалявам наистина е станала грешка общо са по 15 лъжици сол и захар ,а количествата горе се отнасят за вече почистени зеленчуци .
06.10.2017 19:12
1
Antoaneta N. Nikolaeva
Здравейте,не се ли стерилизират ииии колко трае като е без варене?
01.10.2017 13:20
3
2
Потребител#196367
Здравей ,не не се стерилизира ,ако бурканите са чисти няма да има проблем ,аспирина играе роля на консервант и заради това не е нужно варене .
01.10.2017 14:22
1
Потребител#196367
Здравейте,не не се стерилизира ,но е важно бурканите да са чисти и капачките да прилягат добре ,тогава няма да имате никакви проблеми .Обикновено до пролетта цялата туршия е изядена ,но предполагам че може да изтрае и цяла година
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани