Не, претенции за кулинар, нямам! Аз се забавлявам, но за разлика от теб много рядко правя пропуски, а при теб са много чести, все нещо липсва, допълва се, губи се. Нищо, ние ще се досещаме. Мда.... за съжаление годините си оказват своето влияние, но всички ще ни стигне, няма начин.
15.10.2017 17:02
1
marcheva14
В рецептата се разделят яйцата. Белтъците се разпенват с щ. сол. Добре. Към жълтъците се добавят , канелата ,ванилията, захарта, млякото, и брашното. После сместа се запича в масло на тиган и нищо повече не се споменава за разбитите на пяна белтъци. Те така ли се оставят за някой друг път? Няколко пъти прочетох и не намерих къде се добавят. Благодаря!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани