Тази рецепта коментираха

Анонимен
Н.Акифова
Н.Акифова
И аз ги направих по вашата рецепта хунави са но вътре малко кухо стана.
Мерси за рецептата.
17.05.2019 16:09
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз го разбирам така- прави се кладенче в 600-те гр. брашно като в процеса на месене се добавят заделените 100 гр. А за втасването- зависи колко е топло помещението, но не по-малко от половин час. Трябва тестото да стане двойно. Аз съм оставяла тесто да втасва час, че и повече.
04.04.2013 14:19
2
4
teodora
teodora
Здравейте кладенчето трябва да го направа в 100 грама брашно или в 600 грама брашно а и още нещо накрая 100 и 600 грама тесто се смесват нали................само това ми е не ясно много ви благодаря предварително
04.04.2013 13:48
2
Мая Владиславова
Мая Владиславова
Здравейте, по колко горе доло време трябва да оставя тестото да втасва двата пъти ? Благодаря !
08.02.2013 16:35
7