Няма мляко и пълно с набухватели. Що за палачинка?
30.11.2013 01:29
1
7
2
CarmelaBiscuit
Безвкусни! Само който не е опитвал истински палачинки с много млякои яйца може да хареса този печен на тиган хляб. Вкъщи няма да повторим.
17.09.2016 09:44
2
Mariq Valeva
За палачинки не е нужно мляко , а и всеки ги прави така както му харесват . Избий си малко комплексите от дебелото ду*е и хапни - хубави са . По - дебело няма да станеш от набухвателите , проблема е в липсата на движение !
20.10.2014 00:41
3
5
Mariq Valeva
Станаха вкусни , но излезнаха малко кат бройка от това количество на мен ми се получиха 12 бр. което за едно семейство 3 - 4 ... члено не е достатъчно , но може да се удвои количеството ( пиша това , за да имат в предвид хората който очакват семейно да си хапнат чудесните катми )
29.11.2013 22:50
5
1
аз
Е това са си българските катми !
12.11.2013 11:22
4
3
милена томова
Идеята е страхотна! Не вярвах, че без мляко могат да се получат вкусни палачинки, станаха!
23.10.2013 18:53
1
3
mnm
Това не е оригиналната рецепта, не са тези продуктите, нито пък се пече от двете стари. Но пък не пречи и тези да са вкусни :)
23.10.2013 10:56
2
3
Даниела
Редовно ги приготвям след като ги опитах в Мароко, но там ги пекат само от едната страна на плоча. Много са вкусни!
15.09.2013 08:24
2
1
таня
И аз изпробвах рецептата, като си позволих да добавя и щипка сол, за по-богат вкус. За да станат така въздушни, като на снимката се чака повечко от половин час, но може би защото ползвах мая на кубче. Пържат се на средна температура, за да се сготви и вътрешната част
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани