Няма мляко и пълно с набухватели. Що за палачинка?
30.11.2013 01:29
1
7
2
Покажи всички подкоментари
Mariq Valeva
Станаха вкусни , но излезнаха малко кат бройка от това количество на мен ми се получиха 12 бр. което за едно семейство 3 - 4 ... члено не е достатъчно , но може да се удвои количеството ( пиша това , за да имат в предвид хората който очакват семейно да си хапнат чудесните катми )
29.11.2013 22:50
5
1
аз
Е това са си българските катми !
12.11.2013 11:22
4
3
милена томова
Идеята е страхотна! Не вярвах, че без мляко могат да се получат вкусни палачинки, станаха!
23.10.2013 18:53
1
3
mnm
Това не е оригиналната рецепта, не са тези продуктите, нито пък се пече от двете стари. Но пък не пречи и тези да са вкусни :)
23.10.2013 10:56
2
3
Даниела
Редовно ги приготвям след като ги опитах в Мароко, но там ги пекат само от едната страна на плоча. Много са вкусни!
15.09.2013 08:24
2
1
таня
И аз изпробвах рецептата, като си позволих да добавя и щипка сол, за по-богат вкус. За да станат така въздушни, като на снимката се чака повечко от половин час, но може би защото ползвах мая на кубче. Пържат се на средна температура, за да се сготви и вътрешната част
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани