Моите станаха вкусни но нещо формировката не се получи
02.02.2014 18:47
10
5
1
Nadq
a ,to po princip kak stavat ,taka formata s kakvo se pravi ? :)
04.02.2015 15:00
3
2
Краси
Съгласна съм с Делян-брашното трябва да е повече и сокът от лимон не е задължителен.
13.11.2013 11:21
11
5
Павлина
Направих толумбичките по тази рецепта,станаха чудесни,но леко накисиляваха от сиропа.следващият път ще намаля количеството на лимоновия сок.Благодаря за чудесната рецепта!
29.10.2013 16:52
5
2
Джаки
а коя вода за какво е, че има 2 пъти вода при продуктите?
23.10.2013 15:39
7
1
Ния
Другата вода е за сиропа.
28.03.2014 14:12
2
1
диди
яицата са седем и брашното е десет средно големи супени лъжици с връх и се пържат в горещо олио чиито количество е като за пържени картофи
23.10.2013 15:03
1
3
делян
Брашното трябва да е повече, колега. Колкото вода, толкова грама и брашно.
14.10.2013 21:12
22
2
1
Милен
Напротив! Точното съотношение е много важно за Пареното тесто, а то винаги е 4:2:1- вода:брашно:масло!!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани