Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На коя фирма използвате морска сол, защото има от Тунис и Турска говоря за Провадия
09.11.2022 19:25
1
Кристиан
Кристиан
Здравейте!

Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя?

Поздрави
17.12.2020 21:01
4
1
Виктория Бурова
Виктория Бурова
Става
02.11.2020 18:33
Недко Панайотов
Недко Панайотов
Здравейте.
След направата на процедурите го оставих да престой 30 дни след което го пробвах на.вкус.Зелето и чорбата са доста кисели.Какво трябва да направя за да се оправи вкуса му
11.12.2019 12:22
1
1