Тази рецепта коментираха

Анонимен
прът
прът
вие сте неграмотници и помияри и нищо не разбирате от баници.Това е най-хубавата баница на света
29.12.2013 09:09
3
4
Вес
Вес
много неграмотно обяснено !!! за човек , който не е гледал как се прави изобщо не добива представа за продукта .. и още : 10 питки ..после 5 тънки кори ?! от питките ли се разточват тези кори ?!! вероятно от тях .. но добре е да се обяснява по образно и подробно
25.09.2013 15:32
1
2
Ива
Ива
Пресечено мляко се прави с мая за сирене и се казва подсирено мляко.
10.08.2013 23:12
1
Надя
Надя
Така се прави добруджанска кавърма-с пресечено мляко и корите се надиплят „като акордеон„
10.08.2013 21:16
2
таня
таня
пресеченото мляко е мляко на което си сложил лимонтозу или си изцедил лимон и го кипваш да стане като извара без да му изливаш водата после.Пълна глупост е това
31.07.2013 22:36
1
2
Ваня
Ваня
абсолютна глупост,сирене няма ли?И какво за бога е пресечено мляко?
12.07.2013 11:56
4