Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня
Таня
Тези от снимката са чеснови хлебчета.Много пъти съм ги правила.
31.10.2013 11:14
1
Ели
Ели
Направих ги,бухнаха чудесно,отвътре меки,отгоре с хубава коричка.Благодаря за рецептатата!
Моите "подобрения" са наръсване с малко чубрица и накрая,когато са готови,ги намазвам с масло.Стават златисти и както ние ги обичаме,по-сочни.
Руми,благодаря за вкуснотийката!
18.06.2013 12:08
1
Фани
Фани
Ама това са си точно " Добруджанки " !!!
12.06.2013 00:59
Р. Георгиева
Р. Георгиева
Не е ли по-добре, да се казват сиренки ,а не кашкавалки,защото сиренето е по-вече от кашкавала.Моля ,или снимайте продукта от рецептата,или дайте рецептата от снимката,писна ми от разминаване.
10.06.2013 16:13
Stefanova
Stefanova
А това зеленото отгоре какво е и кога се слага?
09.06.2013 11:10