Тази рецепта коментираха

Анонимен
Даниела
Даниела
няма как с толкова малко мазнина да станат милинки ,според мен милинките трябва да бъдат по мазнички
10.10.2013 17:29
3
2
мариана
мариана
Това не са милинки не бъркайте,то е нещо като погача.Милинките са макли топчета правят се със заливка и отгоре със захар
10.10.2013 15:10
2
3
1
йорданка
йорданка
госпожо това е рецепта за милинки не за курабий за да се засипват със захар
27.04.2014 14:27
1
Шуши
Шуши
Има мая която 1 кубче е за 2 кг. брашно...така,че гледайте какво пише на нея ;)
03.10.2013 12:57
1
Яна
Яна
1/2 мая
10.12.2013 18:52
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Приготвих милинки за първи път и с някои промени станаха чудесни. За 1 кг. брашно по принцип трябва 1 кубче прясна мая и аз толкова сложих. Оформянето е от друга рецепта- след втасване се оформят топчета и се слага сиренце във всяко, така се нареждат в тава едно до друго. Сложих ги в студена фурна и така топчетата втасаха докато загрее. Мисля, че пекох по-малко от 30 мин. -те като са готови си личат. Това са промените, които направих и бяха успешни.
22.06.2013 10:50
3
mariqna
mariqna
vsi4ko e super no kato dobavi6 i 300gr sirene ve4e e zavar6eno
17.06.2013 23:02
2
Танита
Танита
Направих тестото по друга изпитана реципта,но заливката от тази и станаха страхотни!!
09.10.2012 22:09