Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ани
Ани
до друга врачанка:НЕ се слага колбас!!!Категорично!!!Който Ви е предал рецептата с колбас-не е бил кореняк врачанин!!!Но, няма лощо и с колбас да е, щом Ви е вкусно!!!
11.11.2013 19:42
2
Ivan Cenov
Ivan Cenov
Това е добро. Правих го вчера. Но сиренето и доматите нарязах на много малки парчета, добавих лук и зелена чушка, пак на ситно - всичко това смесено + малко олио или зехтин. В микровълнова печка за 7 минути, полсе добавяне на яйцето + босилек + още пет минути. Чудесно е.
20.10.2013 18:34
1
3
Роси
Роси
Защото се пука и после трябва ново, и аз от моята майка, така съм чувала ;)
11.10.2013 17:44
1
1
друга Врачанка
друга Врачанка
Аз пък слагам винаги колбас, кзвам като ВРАЧАНКА
11.10.2013 14:37
1
2
Врачанка
Врачанка
И в сиренето по Врачански не се слага колбас, казвам го като Врачанка :)
11.10.2013 11:56
5
1
Валко
Валко
Никога глинено гювече не се слага в предварително загрята фурна.
02.10.2013 17:48
3
1