Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Пробвах тесто се точи много лесно не се разкъсва(за пръв път точа)но за 4членно семейство идва малко тесто това не е проблем ще се коригира.Благодаря за рецептата
31.05.2022 17:33
1
Miroslava Apostolova
Miroslava Apostolova
Изпробвана рецепта с отличен резултат, много вкусна баница!
13.07.2016 15:28
3
Мария
Мария
водата хладка ли е
02.12.2014 17:58
6
1
Мирмс
Мирмс
Изненадах се от семплата рецепта ( в сравнение с тази на баба :D ) но баничките ми станаха страшно вкусни и хрупкави! Поздрави
11.05.2014 22:51
5
3
Таня
Таня
Тестото е вълшебно! И аз така приготвям корите за моята баница. Рецептата "работи" безотказно и резултатите са фантастични.
24.03.2014 00:12
6
2
Соня
Соня
за мене водата е малко.на 1кг.брашно трябва около 0,600мл вода
28.11.2013 12:38
3
2
Цвети
Цвети
Тестото е чудесно /и постно/. Според мен пропуск е това, че то трябва да почине поне 30 минути. Ако топките се намажат с мазнина и престоят - след това много лесно се прави теглена баница, която изисква по-малко мазнина. Ако се точи с брашно - мазнината за поръсване е повече. Количеството също трябва да се увеличи, както казва Нанси.Иначе - да ви е вкусно!
28.11.2013 11:28
3
1
нанси
нанси
пробвах листите, станаха супер но дозата е малка за 1 човек само да се нахрани
19.12.2012 13:54
5
1
s
s
без набухватели ли
20.11.2012 21:28
5
1