Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Карантия
»
Мезета
»
Пържен телешки език с доматен сос
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
1
Рейтинг
11
Коментари
5
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
гого
Вид ястие, около 500 г. Прибавяне на вода, л. Време, мин.
Месо
Говеждо 0.75 40-50
Говежди език 1.5 35-40
Свинско 0.5 25-30
Овче 0.5 25-30
Телешко 0.5 15-25
Сърце 1 20
Бъбреци 0.5 10
Език 1.5 20
Кокошка 1.0 25-35
Заек /див/ 0.5 12-15
Заек /домашен/ 0.5 12-15
Зеленчуци
Зелен грах 0.25 2-5
Зелен фасул 0.25 3-5
Фасул 1.0 40-50
Грах 1.0 45-50
Бакла 0.5 6-8
Карфиол 0.5 5-6
Зеле 0.25 6-8
Моркови 0.25 10-15
Кисело зеле 0.25 30-35
Целина 0.25 5-6
Спанак 0.25 2-3
Гъби 0.125 3-4
Цвекло 0.25 6-8
Картофи /белени/ 0.25 6-8
Картофи /небелени/ 0.25 8-10
Супи
Зрял боб (фасул) 2.0 35-40
Леща 2.0 15-20
Грах 2.0 30-40
Булгур 2.0 20-25
Грис /за една чаша/ 1.0 2-3
Овесени ядки /за една чаша/ 1.0 2-3
Юфка 1.0 2-3
Ориз /за една чаша/ 0.5 5-6
Риба 0.25 6-8
21.11.2014 21:42
gogo
време за езика
21.11.2014 21:35
1
гого
Говежди език 1.5вода 35-40минути
21.11.2014 21:39
иван
В нито една рецепта за телешки език не казвате колко да се вари...А в тенджера под налягане е много лесно да разберем кога е готов точно :)
25.03.2013 17:48
2
1
1
петър
И аз чета и недоумявам, но просто ще потърся на друго място.
29.01.2014 19:30
1
1
Подобни рецепти
‹
›
Телешки език със сос
Телешки език с ябълков сос
Телешки език с бял сос
3
Механджийски език с доматен сос
Телешки език с винен сос в микровълнова
Маринован телешки език
1
Последно Коментирани
Черен Дроб
Много крехък пържен дроб
5
3
Теодора Иванова Каменова
53
496
2k
Мезета
Пилешки сърчица с карамелизиран лук
2
1
ГАЛЯ ДУМАНОВА
226
1k
1k
Мезета
Свински език в чесново масло
3
1
Ваня Георгиева
2k
12k
14k
Черен Дроб
Сочен свински дроб на фурна
5
5
Радомира Михайлова
96
663
1k
Пилешки дробчета
Пилешки дробчета по селски
94
24
Rosi Trifonova
1k
8k
36k
Кавърма
Кавърма с пилешки дробчета
5
3
Невена Блажева Иванова
235
3k
3k
Аламинути
Пържен Дроб (Тава Джигер) по Одрински
5
4
Зори
1k
11k
11k
Бирени мезета
Пилешки дробчета и сърца по селски
1
1
Кулинарна мрежа
746
6k
6k
Черен Дроб
Свински черен дроб по селски
5
Rosi Trifonova
1k
8k
36k
Черен Дроб
Дроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)
3
4
Анелия Минчева
36
366
300
Бирени мезета
Панирани пилешки дробчета
5
2
ВИЛИ-Виолета Матева
3k
24k
31k
Пастет
Пастет от черен дроб и сланина
1
1
Juliya
554
7k
4k
Месо
Говеждо 0.75 40-50
Говежди език 1.5 35-40
Свинско 0.5 25-30
Овче 0.5 25-30
Телешко 0.5 15-25
Сърце 1 20
Бъбреци 0.5 10
Език 1.5 20
Кокошка 1.0 25-35
Заек /див/ 0.5 12-15
Заек /домашен/ 0.5 12-15
Зеленчуци
Зелен грах 0.25 2-5
Зелен фасул 0.25 3-5
Фасул 1.0 40-50
Грах 1.0 45-50
Бакла 0.5 6-8
Карфиол 0.5 5-6
Зеле 0.25 6-8
Моркови 0.25 10-15
Кисело зеле 0.25 30-35
Целина 0.25 5-6
Спанак 0.25 2-3
Гъби 0.125 3-4
Цвекло 0.25 6-8
Картофи /белени/ 0.25 6-8
Картофи /небелени/ 0.25 8-10
Супи
Зрял боб (фасул) 2.0 35-40
Леща 2.0 15-20
Грах 2.0 30-40
Булгур 2.0 20-25
Грис /за една чаша/ 1.0 2-3
Овесени ядки /за една чаша/ 1.0 2-3
Юфка 1.0 2-3
Ориз /за една чаша/ 0.5 5-6
Риба 0.25 6-8
време за езика