Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Водата не е достатъчно за това количество брашно
17.07.2021 19:58
5
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#263788
Потребител#263788
бих искал да направя 2 3 доза трябва само да увелича водата и брашното ? или
27.09.2020 15:39
3
2
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Страхотно тесто, което е с вълшебен вкус и винаги се получава.
27.01.2019 01:25
10
4
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Тестото е страхотно. Получисе страхотна пица.
05.09.2016 18:39
31
37
deninceto
deninceto
ако тесто не е хубаво и пицата не се получава...супер е тестото
09.03.2016 00:39
22
16
Миро
Миро
Водата е малко. Препоръчвам 150 гр. Солта- 1 заравнена ч.л, иначе ще е много солено. Става и с олио.
06.02.2016 19:11
58
4
2
Покажи всички подкоментари
Дани
Дани
Тестото става невероятно.
05.01.2016 17:26
15
5
Алекс
Алекс
Моето не стана двойно, но си се изпече и стана фкусно и хрупкаво.
14.12.2015 19:29
12
9
1
Покажи всички подкоментари
Милена
Милена
Чудесна рецепта!!! Получи се много леко, въздушно тесто, изпече се равномерно и бързо, стана хрупкава, лека и вкусна пица. Единственото, което промених, беше маята - сложих 1/4 от кубче мая, а не суха.
Много съм доволна, благодаря на Росини :)
23.11.2015 19:37
16
18
Владимир
Владимир
тестото е супер, много съм доволен
04.07.2015 17:37
9
10
Бате Митко
Бате Митко
Кой ви е учил да разтваряте суха мая във вода ?!
05.05.2015 14:26
78
27
1
Покажи всички подкоментари
gogo
gogo
Kato gramaj kolko izliza?
13.04.2015 22:50
35
5
пицар
пицар
Най истинското тестоо за пица-Неаполитанското се прави само със брашно-00, вода, сол и мая без захар и зехтин...
09.04.2015 13:46
47
5
1
Покажи всички подкоментари
пицар
пицар
Тесто за пица да, но не италианско...
09.04.2015 07:29
18
4
Катерина
Катерина
Горещо ви го препоръчвам! Става идеално и е лесно за изпълнение.
03.04.2015 20:41
4
3