Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мастър Шеф
Мастър Шеф
и двата пъти се получи
13.10.2024 19:15
Анонимен
Анонимен
Водата не е достатъчно за това количество брашно
17.07.2021 19:58
5
1
Анонимен
Анонимен
И аз мисля, че водата е малко. На това брашно 260мл вода поне. Количеството е малко и дори малка разлика се отразява.
23.07.2023 17:32
Потребител#263788
Потребител#263788
бих искал да направя 2 3 доза трябва само да увелича водата и брашното ? или
27.09.2020 15:39
3
2
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Страхотно тесто, което е с вълшебен вкус и винаги се получава.
27.01.2019 01:25
11
4
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Тестото е страхотно. Получисе страхотна пица.
05.09.2016 18:39
32
37
deninceto
deninceto
ако тесто не е хубаво и пицата не се получава...супер е тестото
09.03.2016 00:39
23
16
Миро
Миро
Водата е малко. Препоръчвам 150 гр. Солта- 1 заравнена ч.л, иначе ще е много солено. Става и с олио.
06.02.2016 19:11
58
4
2
Потребител#192059
Потребител#192059
Вода 55-60 мл на 100гр брашно,тестото да е еластично,меко. премесвате един път само и да почива оформено на топки за блатовете и като го разстилате ,само с ръце,без много да го дърпате
24.05.2017 14:28
9
2
Потребител#174263
Потребител#174263
Всяко брашно поема различно количество вода .
20.07.2016 13:06
18
3
Дани
Дани
Тестото става невероятно.
05.01.2016 17:26
15
5
Алекс
Алекс
Моето не стана двойно, но си се изпече и стана фкусно и хрупкаво.
14.12.2015 19:29
12
9
1
Анонимен
Анонимен
Може би водата ти е била прекалено топла, когато си разтворил/а маята в нея :)
10.01.2016 21:12
7
2
Милена
Милена
Чудесна рецепта!!! Получи се много леко, въздушно тесто, изпече се равномерно и бързо, стана хрупкава, лека и вкусна пица. Единственото, което промених, беше маята - сложих 1/4 от кубче мая, а не суха.
Много съм доволна, благодаря на Росини :)
23.11.2015 19:37
16
18
Владимир
Владимир
тестото е супер, много съм доволен
04.07.2015 17:37
10
10
Бате Митко
Бате Митко
Кой ви е учил да разтваряте суха мая във вода ?!
05.05.2015 14:26
78
29
1
Петя Георгиева Дадачева
Петя Георгиева Дадачева
Тези които са ти натиснали минуси :) ! Сухата мая се слага в брашното .
29.04.2020 22:12
1
3
gogo
gogo
Kato gramaj kolko izliza?
13.04.2015 22:50
35
5
пицар
пицар
Най истинското тестоо за пица-Неаполитанското се прави само със брашно-00, вода, сол и мая без захар и зехтин...
09.04.2015 13:46
48
5
1
Потребител#192059
Потребител#192059
ТОЧНО ТАКА, И МАЯ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1,5 ГР/КГ .ДА ВТАСВА БАВНО 6-7 ЧАСА.ТОВА Е МНОГО ВАЖНО!
24.05.2017 14:24
14
2
пицар
пицар
Тесто за пица да, но не италианско...
09.04.2015 07:29
18
4
Катерина
Катерина
Горещо ви го препоръчвам! Става идеално и е лесно за изпълнение.
03.04.2015 20:41
4
3
ceca301
ceca301
Аз си направих труда да гледам много внимателно Лео в Биг Брадър когато правеше пица.Точно така я правеше.От тогава правя тестото така .Това е рецептата.Само ,че аз слагам на око всичко.
21.02.2015 20:21
5
11
Ани
Ани
Рецептата е много добра! Маята си се разтваря в малко топла вода и захар ,може и малко брашно. Като шупне се слага в брашното!Няма как да не се получи!
30.01.2015 17:57
7
4
TONITA
TONITA
Сухата мая не се разтваря във вода, а се прибавя към сухите съставки в случая брашното, тя затова е суха. Казвам го по повод коментар по-долу, че на някой не му се е получило тестото. Ми как да се получи, сол в маята, разтваряш суха мая...
04.01.2015 16:31
28
7
TONITA
TONITA
За пръв път чувам при мая да се слага сол!!! Солта убива дрождите, това не ви ли е ясно??? Иначе, като се пропусне тази глупост, тестото е супер.
04.01.2015 16:24
37
6
1
31000
31000
Ne солта, захарта ги убива.
28.03.2015 17:59
1
74