Тестото е разкошно, винаги се получава страхотна хрупкава пица. Единствено слагам по-малко захар и сол на тази доза :) Благодаря!!!
13.12.2014 12:21
2
2
Borisov
Всичко направих както е написано и стана на каша............ Някой да каже къде греша????
24.11.2014 19:59
5
1
Ицо
Аз от много време си правя тестото по тази рецепта и пиците стават перфектни.
Както беше написал някой отгоре след като добавиш едно яйце и прясно мляко става божествено.
И все пак всеки може да подобри рецептата според личните му вкусове и предпочитания.
И на мен не ми се получи първия път, но бабата даде едно рамо и след малко практика се получи.
13.08.2014 15:16
3
7
Марина
Често правя пица и използвам само тази рецепта за тесто! Става бързо и много вкусно, меко, но и хрупкаво. Вместо зехтин слагам олио. :) Благодаря!!!
22.07.2014 21:39
10
6
Георги
Извинявам се, но това е всичко освен рецепта! Росини, имате ли си на идея колко вида брашно има? А знаете ли каква голяма разлика има...
Маи-те също са поне 2 вида...
Изобщо не е рецепта това...
19.04.2014 22:52
13
34
2
Тони
Правя редовно тестото за пица точно по тази рецепта и винаги ми се получава много сполучливо...
24.09.2014 12:01
10
5
Стоян
На калпавия плувец, водораслите му пречат... Да не напиша друго още по-подходящо:)
10.06.2014 16:52
46
2
Джована
Тесто е много сполучливо и лесно за приготвяне.Вече го правя редовно ;)
05.02.2014 16:37
21
3
Венелина
Тестото стана разкошно. Вкусно и еластично, лесно за разточване. Сложих му 1 равна чаена лъжичка сол, но в брашното, а не при маята и две супени лъжици олио, не зехтин. Като количество излезе точно като за нашето семейство. И най-важното децата ядоха с удоволствие.
25.01.2014 22:22
16
6
ВАЛЯ
Хора не си правете труда да я пробвате.Усъмних се още като прочетох колко сол се слага на това количество брашно,но реших да го направя както пише, тъй като и отзивите бяха добри.СТАВА МНОГО СОЛЕНО.
20.01.2014 21:11
9
33
1
Стела
Ами просто си намали солта следващия път!
10.07.2014 17:01
11
1
Добромир
а дали е проблем ако не е зехтин а олио :) поздрви
12.12.2013 17:47
10
1
1
vencislav
може и мас
05.08.2014 15:09
1
2
Марияна
според мен рецептата е точна за пица
не ви трябват яйца и прясно мляко
работила съм в Италия в пицария и тестото се правеше точно така
05.12.2013 11:36
22
3
атанаска
Точно това е рецептата тесто за пица на моята хлебопекарна. Хубаво е.
17.11.2013 19:55
7
2
Ева
Изобщо не е така
17.11.2013 17:01
5
12
1
iulia
опитаи пак да направиш рецептата...:)
03.01.2014 14:09
10
2
valjoss
Заради зехтина,някой го е кръстил"италиянско".По същата логика може да е "гръцко","испанско" и т.н.Рецептата е писана от лаик.
17.11.2013 12:40
2
14
Ася
Тестото е перфектно!!! Вкусно и точно като за пица!!Защо ви е яйце??Няма погача да правим! Правих го няколко пъти-много добро!
13.11.2013 12:43
15
2
Мария
Рецептата е много добра, аз добавям едно яйце и малко прясно мляко. Препоръчвам я рецептата.
03.11.2013 16:53
2
11
Младен Цонев
тесто за пица:брашно, мая,прясно мляко,яйце,растително масло.Това е рецепта за италианска пица
24.09.2013 19:17
2
6
Пламен
От майсторът,които ме е учил да правя хляб знам,че солта и маята не трябва да се срещат.Скоро гледах при Ути имаше гост пицар.Той каза същото.
13.07.2013 13:12
14
3
Димитрина Симеонова
1 ч.л. суха мая е 4 гр.
А блатът стана идеален, не много твърд, но не и прекалено мек. Идеален.
21.06.2013 09:59
1
2
aaz
Димитрова е абсолютно права
13.06.2013 00:36
1
Димитрова
Стига сте преписвали един от друг . Знаете ли по колко грама са 1 чаена лъжица суха мая и 1 чаена лъжица сол за 0,250 кг. брашно?
Както беше написал някой отгоре след като добавиш едно яйце и прясно мляко става божествено.
И все пак всеки може да подобри рецептата според личните му вкусове и предпочитания.
И на мен не ми се получи първия път, но бабата даде едно рамо и след малко практика се получи.
Маи-те също са поне 2 вида...
Изобщо не е рецепта това...
не ви трябват яйца и прясно мляко
работила съм в Италия в пицария и тестото се правеше точно така
А блатът стана идеален, не много твърд, но не и прекалено мек. Идеален.