Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
С извинение- буквално лигите ми потекоха. Чудесна рецепта като предложение, визия и изпълнение, Марчи!
05.02.2018 18:03
1
marcheva14
marcheva14
Благодаря, Сийче! Без извинение, мила, то си е точно така! Да ти кажа честно аз нямах големи очаквания с това силно препържено масло, но така е по рецепта и аз го изпълних и се получи фантастичен резултат. В интерес на истината аз сега преоткривам рибата, винаги съм я отхвърляла, но този вид риба не е за изхвърляне. Рецептите ми, те са само три на брой със сьомга , всички до една са перфектни.
Още веднъж благодаря!
Пробвай картофите на Дюшес, много са добри, фантастично картофено пюре, плътно, ухаещо на масло и пак в интерес на истината , във френската кухня когато приготвят картофено пюре съм забелязала, че никога не добавят прясно мляко, разбиват дълго време картофите с пресата и добавят много масло. Така сподели и Жак Пепен, - мляко не, но масло много.
Хайде, чао!
05.02.2018 19:06