Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Дани,всичките ти рецепти са уникални! Спокойно можеш да напишеш кулинарна книга. Първият автограф че е за мен! ;-)
08.02.2018 18:57
2
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Манчев ряпа да яде! :D
08.02.2018 19:17
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Хихи, сладуранка.:) Каква ти кулинарна книга, ще вземем да засенчим Манчев :))Шегичка. Благодаря ти Албенка.
08.02.2018 19:14
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Аз казвам каквото мисля. Тази рецепта ми напомня на един пържен сладолед, който бях яла в един китайски ресторант
08.02.2018 17:51
2
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Всеки луд с номера си :)
08.02.2018 18:01
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Да, те китайците правят пържен сладолед, испанците - пържено мляко, ние пък- паниран крем :)))
08.02.2018 18:00
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Както винаги невероятна! Всеки комплимент за теб е малко, момиче! Страхотна кулинарка си
08.02.2018 17:10
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Обикновена домакиня съм, не кой знае каква кулинарка. Старая се, това е. Тази рецепта е традиционна, испанска, изключително проста и не е нужно да имаш кой знае какви умения, за да я изпълниш :) Просто е интересна и я споделям с всички.
08.02.2018 17:45
1

Последно Коментирани

Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1519
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k