Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз пробвах но с 3ч.ч брашно (пресято),1ч.ч топла вода ,1пакетче суха мая,вместо зехтин олио,
1с.л,2ч.л захар,1ч.л сол.Маята разтворих с малко топла вода и 1ч.л брашно. След 10 минути смесих всички продукти. Оставих да втаса на топло.Станаха страхотни пици.Тъко,хрупкаво тесто.Нищо не остана.
01.02.2025 21:08
Пиеро
Пиеро
Водата трябва да е 1 и 3/4 чаши, без 1 с. л. Много са сложни тези мерни единици. По лесно е в мл. и литри.
08.08.2013 21:07
3
2
Бате Митко
Бате Митко
Какви са тези мерни единици в чаши ? Да не живеем в каменната ера ? 3/4 тричетвърти ли е или три-четири чаши , защото водата и брашното трябва да са 1:2 , но нито в единия , нито в другия случай пропорцията е такава ?!?!?
07.08.2013 13:43
6
4
Irena
Irena
има ли значение каква е маята че да се получи хрупкаво тесто?????
06.02.2013 23:07
8