Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#215317
Потребител#215317
Получи се прекрасно. Много е вкусен и се хареса на цялото ми семейство. Благодаря ви!
15.06.2018 10:13
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Получи се супер, не е пропуснат бакпулвер...просто си няма :)
02.03.2016 18:37
Mariq Valeva
Mariq Valeva
Това не е пандишпан :) пандишпана е само яйца , захар и брашно , като за чист пандишпан съотношението на захар/брашно към едно яйце е 0.23 гр. -захар , 0.27 гр. брашно - както казах за един брой яйце ! Даже в чистият пандишпан няма набухватели , най - малко пък олио и вода !
10.11.2013 14:33
8
Димитрова
Димитрова
Ако сте млада домакиня и искате да се научите да готвите , не преписвайте сляпо от преписвачи в Интернет . Пандишпаново тесто се прави БЕЗ НАБУХВАТЕЛ и БЕЗ ОЛИО или някаква друга мазнина . Единствената мазнина е тази , с която се намазва хартията , върху която печете . Винаги се разделят жълтъците от белтъците . Жълтъците със захарта , брашното , ванилията и допълнителните екстри се бият на водна баня . Белтъците трябва предварително да се изстудят . Бият се с няколко капки лимонов сок и сол колкото зрънце леща . Към изстиналата яйчна смес се прибавят с леко бъркане добре разбитите белтъци . Рецептата задължително е 1:1 - например 5 яйца , 5 супени лъжици вода , 5 супени лъжици захар , 5 супени лъжици брашно .
29.05.2013 19:44
11
1
Daniela
Daniela
Получи се много вкусно.Аз добавих настъргани ябълки, поръсени с канела отгоре върху кекса и стана много хубаво. Предполагам , че бакпулверът в рецептата е изпуснат по погрешка.
25.04.2013 15:27
1
1
Покажи всички подкоментари